RAI
Чат-бот для сфери нерухомості

Інтегруйте RAI для сфери нерухомості у свій бізнес – збільште дохід та підвищіть задоволеність клієнтів!

Безкоштовна консультація
RAI для сфери нерухомості:
Збільште продаж за допомогою наших інтелектуальних ботів

RAI допоможе вам керувати продажем нерухомості та взаємодією з клієнтами. Оснащений передовим ШІ, він може підвищити продуктивність вашого бізнесу та зміцнити конкурентоспроможність.

Як RAI може допомогти у сфері нерухомості?
RAI допоможе вам без зусиль орієнтуватися у цій вимогливій галузі. Наші інтуїтивні роботи виконують повторювані завдання, такі як планування зустрічей, збір даних та отримання відгуків. Крім того, персоналізована взаємодія з клієнтами забезпечує гарне порозуміння та підвищення доходу.
  • Автоматизований продаж нерухомості

    Наші чат-боти можуть керувати процесом лістингу нерухомості та підтримувати базу даних у актуальному стані. Таким чином, ви можете зосередитися на інших невідкладних питаннях та залишити документацію та взаємодію з клієнтами боту.

  • Взаємодія з клієнтами та підтримка

    RAI обробляє до 10 000 запитів на секунду та миттєво відповідає на них. Створюючи незалежну базу даних, він може зберігати інформацію про переваги клієнтів та видавати відповідні рекомендації.

  • Аналіз ринку та ідеї

    Провідні компанії нерухомості, такі як Keller Williams, теж інтегрували чат-ботів. ШІ може швидко збирати ринкову інформацію, таку як вартість нерухомості, і складати прості звіти. Таким чином, ви будете знати ринкові тенденції.

  • Генерація та контроль лідів

    RAI може виявляти потенційних клієнтів та вести ліди з високою ймовірністю конверсії. Він вміє спілкуватися 65 мовами і робить взаємодію реальною за допомогою персоналізованих рекомендацій.

  • Room-тури та візуалізація нерухомості

    RAI перетворює room-тури на 360 ° в чудовий досвід. Клієнтам не потрібно планувати візит, натомість вони можуть вивчити рекомендовані об'єкти віддалено. Вони можуть переглянути кілька відео, щоб ухвалити рішення.

Інтеграція RAI
Інтегруйте RAI з популярними програмами та месенджерами!
  • Telegram
  • Instagram
  • Viber
  • Meta
  • WhatsApp
  • Shopify
  • Ваш вебсайт
Що думають клієнти про наш чат-бот для сфери нерухомості

Якщо ви все ще не впевнені у доцільності використання нашого чат-бота для сфери нерухомості, ознайомтеся з відгуками наших клієнтів.

«Чат-бот з нерухомості RAI проводить віртуальні тури по об'єктах та підтримує зв'язок із клієнтами. В результаті ми отримали зростання прибутків. Тепер наші співробітники можуть займатись іншими ключовими завданнями».
«Індивідуально налаштований чат-бот RAI значно покращив взаємодію з нашими клієнтами. Наші рейтинги пішли вгору, а процес продажу нерухомості потребує мінімального втручання».

Протестуйте RAI Real Estate Chatbot

Бажаєте дізнатися більше про наш чат-бот для сфери нерухомості? Що ж, протестуйте його та переконайтесь самі.

RAI online
Привіт! Чим можу допомогти?

Пакети співпраці

Ми пропонуємо чотири інтуїтивно розроблені цінові пакети, засновані на тому, що потрібно вашому бізнесу для розвитку. Вони включають набір основних функцій чат-бота, які можуть змінюватись від бюджету.
Пакет

Base
Пакет
Standard
Пакет
PRO
Пакет
ULTRA PRO
Кількість ботів для Facebook, Instagram, Telegram, 
Viber, WhatsApp, вебсайту, застосунку 1 2 3 4
Витратні матеріали (токени, з'єднання)
Кастомізація під ваш бренд
Підтримка 24/7
Персональний менеджер
Тестування та доопрацювання
Зміни та доповнення до бази даних бота
Інтеграція з будь-якою CRM системою 
(з відкритим API)
Створення лідів, карток клієнтів
(залежить від бізнесу)
Інтеграція з базою даних компанії
ШІ-відповіді на коментарі в 
соціальних мережах
Пріоритетна підтримка
Специфічні інтеграції із застосунками 
(з відкритим API)
Пріоритетне впровадження оновлень
Створення віртуального аватара
Інтеграція аватара і бота в вебсайт 
та застосунок
Створення
Підтримка
550 $
165 $ / місяць
Інтегрувати
900 $
220 $ / місяць
Інтегрувати
1300 $
300 $ / місяць
Інтегрувати
2200 $
400 $ / місяць
Інтегрувати
Creation 550 $ 900 $ 1300 $ 2200 $
Monthly support 165 $ 220 $ 300 $ 400 $
  • Підключення робота до інших бізнес-систем клієнта для обміну даними з CRM, складськими програмами або іншими інструментами
  • Робота робота з відеофайлами
  • Розробка окремої структури, яка працює разом із ботом (наприклад, система управління логістикою, яка допомагає боту приймати рішення на основі складних даних)
  • Розробка власного API (створення спеціального інтерфейсу, що дозволяє роботі взаємодіяти з іншими програмами або сервісами клієнта)
  • Підключення робота до системи управління клієнтами (робота з даними клієнтів (додавання, зміна, перегляд)
  • Аналіз клієнтської інформації (управління каталогом товарів)
  • Створення самостійної бази даних (окреме сховище інформації спеціально для робота, щоб він міг ефективно зберігати та використовувати потрібні дані)
  • Оптимізація та структурування існуючої бази даних клієнта
  • Базова аналітика даних (додавання функцій, що дозволяють боту аналізувати інформацію та створювати прості звіти або висновки. Допомагає клієнтам отримувати корисні інсайти зі своїх даних)
  • Створення векторної бази файлів (спеціального методу зберігання величезного обсягу інформації, що дозволяє роботі швидко шукати необхідні дані)
+ Кастомізована підтримка в залежності від вашого запиту.
  • Повна кастомізація робота під бренд клієнта на маркетплейсі
  • Зміни та доповнення до бази даних робота
  • Інтеграція зі всіма CRM-системами (з відкритим API)
  • Інтеграція із базою даних компанії
Додаткові функції:
  • Можливість робота взаємодіяти з елементами, та отримувати інформацію з активної веб-сторінки
  • Зміни та доповнення до карт покупок, створюючи замовлення
  • Можливість робота переміщатися сторінками магазину
  • Специфічні інтеграції з будь-якими програмами (з відкритим API)
+ Кастомізована підтримка в залежності від вашого запиту.

Кейси

Чий бізнес вийшов на новий рівень з RAI
Villa Carte
Пізнай вибуховий ріст за допомогою наших рішень Інтегрувати RAI в свій бізнес
Часті питання про наш бот для сфери нерухомості
Ми відповіли на деякі з найбільш поширених питань про наш чат-бот для сфери нерухомості.
  • Чи знатимуть клієнти, що вони взаємодіють з чат-ботом?

    Наш чат-бот легко налаштовується та адаптується до будь-якого tone of voice. Отже, якщо ваші клієнти не спитають про це, вони не зможуть дізнатися. RAI також знає 65 мов та спеціалізується на персоналізованій взаємодії. Однак, єдиною вірною ознакою можуть бути швидкі відповіді та цілодобова підтримка.

  • Чи буде бот сам відповідати на телефонні дзвінки?

    Ні, RAI не відповідатиме на телефонні дзвінки. Він може керувати віртуальними турами та планувати візити через чат. Хоча ми маємо голосовий бот в розробці, який скоро буде функціональним. Ви можете ефективно використовувати його для взаємодії з клієнтами за допомогою голосових команд та мінімізувати людські помилки.

  • Чи нагадуватиме RAI про заплановані візити?

    Наш чат-бот може не лише рекомендувати гарячі об’єкти на ринку, а й нагадувати про зустрічі. Ви будете повідомлені про будь-які майбутні покази та зустрічі, він стежитиме за вами після візиту. Оскільки він інтегрований із системами CRM, вам ніколи не доведеться турбуватися про перебронювання чи накладки.

  • Чи може RAI надсилати платіжні реквізити?

    RAI працює на основі ШІ та знає, як інтерпретувати та обробляти процес оплати. Він може приймати 10 000 запитів на секунду, вимагати платіжну інформацію та зберігати дані в безпеці. Більше того, будь-які запити, пов’язані з оплатою, будуть оперативно вирішені завдяки цілодобовій підтримці клієнтів.

  • Чи може менеджер втручатися у спілкування чат-бота та клієнтів?

    Безперечно. Коли це необхідно, менеджер може легко взяти під контроль розмову та вести її. Угоди з нерухомістю – це великі гроші, і часто вони вимагають переконання та складних тактик продажу. Тому, хоча чат-боти роблять все максимально природно, контроль все одно може бути у ваших руках.

Навіщо використовувати RAI в сфері нерухомості?

Чат-бот для агенцій нерухомості отримав широке визнання у галузі через підвищення ефективності. Як тільки ви побачите, як вони працюють, ви ніколи не зможете повернутися до ручної підтримки.
1
Обмін інформацією про нерухомість
Чат-бот може швидко поділитися докладною інформацією про об'єкт, що сподобався клієнту. Це може допомогти вам швидко провести продаж, оскільки менший ризик того, що клієнт буде чекати і втратить інтерес.
2
Розширена аналітика ринку
Оснащений передовим ШІ, чат-бот може допомогти у розумному інвестуванні. Він інтегрований з базами даних CRM та пропонує аналіз тенденцій у реальному часі на гарячих ринках та цінах на нерухомість.
3
Автоматизовані запити зворотного зв'язку
Щоб покращити свою бізнес-модель, ви повинні спочатку розпізнати проблемні галузі. Чат-боти на основі штучного інтелекту можуть інтерактивно відстежувати та збирати відгуки від потенційних чи минулих клієнтів.
4
Інтеграція із соціальними мережами
Чат-боти можуть перетворити соціальні мережі на потужні маркетингові платформи для вашого бізнесу. Інтегруючи чат-ботів з такими програмами, як Facebook та Instagram, ви можете ефективно оптимізувати комунікацію. Боти можуть кваліфікувати потенційних лідів та зберігати їх у незалежній базі даних.
Запишіться на безкоштовну консультацію
Якщо вам цікаво дізнатися, як наш чат-бот на основі штучного інтелекту підійде вашій агенції нерухомості, запишіться на консультацію до нашої команди прямо зараз.